TRETMANI TIJELA

Prije svake masaže radi se suho četkanje kože kako bi se odstranile sve mrtve stanice i odabrani preparati što bolje apsorbirali.

 

 

Mehaničko čišćenje leđa:

Mehaničko čišćenje leđa

Leđa su dio kože koja kao i lice obiluje zlijezdama znojnicama i lojnicama. Uslijed ne redovite brigu o našim leđima, može doći do nakupljanja sebuma, raznih upalnih reakcija i najčešće pojave neugodnih prištića i mitesera. Jedino riješenje tog problema je mehaničko čišćenje leđa. Tretman leđa u našem centru uključuje dubinski abrazivni piling kojeg izvodimo tokom aromatičnog parenja kako bi se koža što više omekšala, mehaničko čišćenje leđa, visoko frekventnu struju za smirivanje upala i završnu njegu. Ovo je tretman koji će izvrsno pročistiti kožu vaših leđa i spriječiti pojavu problematičnih prištića.

 

Trajanje: 90 min
Cijena: 180,00 kn


 

 

Terapeutska masaža:

Sportska masaža

Vrsta ručne masaže koja se služi nizom pokreta s ciljem manipulacije mišićnim tkivom i djelovanjem na živčani sustav te poboljšavanje protoka krvi i limfe. Ovo je masaža za one koji vole brze pokrete i snažan pritisak. Jedna od glavnih ciljeva terapeutske masaže je očistiti mišiće od nakupljene mliječne kiseline koja uzrokuje grčeve i bolove, povećati pokretljivost zglobova i dijelova koja su bila bolna i ukočena.

 

Trajanje: 60 min
Cijena: 200,00 kn


 

 

Relax masaža:

relax masaža

Ovo je masaža za one koji nikada nisu bili na masaži i ne znaju što masaža je. Kombinacija različitih laganih pokreta ruku koji djeluju blagotvorno za Vaše mišiće i kožu. Ovo je nježna i opuštajuća masaža bez snažnog pritiska koja potiče rad limfe i cirkulacije i oslobađa vas stresa i umora.

 

Trajanje: 60 min
Cijena: 170,00 kn


 

 

Parcijalna masaža:

parcijalna masaža

Kako i sam naziv govori, parcijalna masaža je masaža u kojoj se masira noge ili leđa, a može biti terapeutska ili relax masaža, ovisno o pritisku i intenzitetu pokreta. Glavni cilj parcijalne masaže je fokus na problematično područje i opuštanje mišića.

 

Trajanje: 30 min
Cijena: 100,00 kn


 

 

Anticelulitna masaža:

anticelulitna masaža nogu

U terapiji anticelulitnih masaža bitan faktor je potaknuti cirkulaciju i izlučivanje svih štetnih elemenata koji se nalaze u našem tijelu. Anticelulitnim pokretima zadržavamo se na kritičnim mjestima i pojačavamo učinak razgradnje masnih naslaga. Izvodi se u serijama od 10 tretmana, svaki treći dan uz obaveznu tjelovježbu, kontrolu prehrane i unos tekućine, a potrebno je napraviti minimalno 3 serije kako bi se dobio potpuni učinak. Prva masaža bi trebala biti 5. ili 6. dan od početka mjesečnice jer je to najbolji period za početak izlučivanja vode i toksina koji se nalaze u tijelu.

 

Trajanje: 30 min
Cijena: 100,00 kn


 

 

Masaža vulkanskim kamenjem:

masaža toplim kamenjem

Vrsta masaže koja koristi klasične pokrete masaže dok je jedina razlika u korištenju toplog vulkanskog kamenja s kojim se masiraju i ubrzano opuštaju mišići zbog dovedene topline kamenja. Ova vrsta masaže spada u termoterapiju koja ima dokazana terapeutska svojstva (kardiovaskulatni, limfni, endokrilni, živčani, probavni) koja potvrđuju i brojna istraživanja. Ovo je izuzetna opuštajuća masaža koja će u kombinaciji sa aromatičnim mirisima izvrsno opustiti vaše tijelo i um. Svakako preporučujemo!U ponudi imamo i parcijalnu masažu vulkanskim kamenje.

 

Trajanje: 60 min / 30 min
Cijena: 250,00 kn / 150,00 kn


 

 

Piling tijela:

piling tijela

Piling je izuzetno važan tretman jer odstranjuje sve mrtve stanica sa površine vaše kože. Piling pozitivno djeluje na strukturu kože te ju na taj način regenerira i potiče stvaranje novih zdravih stanica koje će biti u mogućnosti sve ostale preparate puno bolje i aktivnije apsorbirati. Zbog toga je rutina pilinga jednom tjedno izuzetno važna. Nakon umasiravanja nekih od egzotičnih pilinga slijedi tuširanje i završna njega kremom. U ponudi imamo i parcijalni piling tijela.

 

Trajanje: 30 min / 15 min
Cijena: 115,00 kn / 65,00 kn


 

 

Tretman leđa s glinom i Kajenskim paprom:

Tretman leđa s glinom i kajenskim paprom

Ovo je tretman namijenjen osobama koje pate od teških bolova u leđima, reume, ukočenosti mišića i grčeva. Aktivni sastojak je Kajenski papar koji daje glavno svojstvo tretmanu. Tretman se sastoji od masaže leđa (15 min), aktivnog djelovaja pripravka i obaveznog tuširanja.

 

Trajanje: 30 min
Cijena: 100,00 kn


 

 

Masaža za trudnice:

 

tretmani za trudnice 2

Često pitanje koje se postavlja je da li je trudnicama dozvoljeno masiranje, naravno-DA! Masaža može biti uveliko korisna u tom perodu života žene, ali je preporučljivo da se sa masažama krene od dugog tromjesečja dok se žena ne prilagodi na novo stanje. Masaža treba biti lagana, opuštajuća i izvedena u pravilnim položajima prilagođenim s obzirom na stanje i blagim prirodnim uljima koja će dodatno omekšati i nahraniti kožu. Masaža će smanjiti bol u leđima, potaknuti cirkulaciju i natečene noge, te će zasigurno biti izvrsna priprema mišića za porođaj.

 

Trajanje: 45 min
Cijena: 160,00 kn


 

 

Body wrapping tijela:

Tretman body wrappinga je odličan za one koji se žele riješiti masnih naslaga na svojim bedrima, trbuhu, stražnjici, ruku…Tretman prije svega ima detoksikacijsko svojstvo tj. izbacivanje suvišne vode i toksina koji se već dugo zadržavaju u našim tijelima i time nas čine natečenima i umornima. Kombiniramo posebne preparate koji su namijenjeni za ovaj tretman i vašoj problematici. Tretman se sastoji od: čišćenja kože pilingom, masaže kritičnih zona, zamatanja u foliju i zagrijavanja u termo deci do 45 minuta. Za maximalni učinak preporuča se kura od minimalno 10 tretmana, jednom tjedno.

 

Trajanje: 45 min / 60 min
Cijena: 150,00 kn / 200,00 kn